SUITCASE

Rygsæk med indhold. Ved ikke hvorfor jeg har været så lang tid om at investere i en rygsæk, den er perfekt.

Jeg har haft en fantastisk sommer. Børnene er ved at være så store at det faktisk er muligt at lave ting uden at det hele går op i fodring og bleskift, og det betyder mere frihed, mere udeliv, og dermed lidt farve på benene. 
Vi har holdt ferie i Danmark, en uge på Bornholm i familiens tegn. Masser af natur, kortspil, langsomme morgner, dining out, tid til træning, og tid til at lade op. 

Indlægget her skal dog slet ikke handle om vores ferie. Men derimod om de ting jeg tog med mig på tur.
At lave en pakkeliste har tidligere været en stor opgave som jeg ikke var specielt god til at varetage. Det endte altid med at jeg havde ALT for meget med, og 0fte manglede jeg også noget af det som faktisk var essentielt. Mine forældre snakker stadig om en ferie hvor jeg havde mere end 1 par sko med pr. dag, og mit værelse på ferien var fyldt med tøj, da jeg havde pakket ud, at jeg dårligt selv kunne være der.

 

MIN PAKKELISTE

I kufferten
2 par shorts – 1 par jeans – 2 kjole – 3 toppe – 2 undertrøjer – 1 cardigan – 1 trøje – 2 par sandaler (medog uden hæl) – 1 par gummistøvler – 1 regnslag – 1 træningstop – 1  par træningstights

1 bikini – 8 par trusser – 1 BH – 5 par strømper – 2 par nylonstrømper – 1 natkjole – 1 par hyggestrømper – 5 bøjler – 1 fnugrulle

Rygsæk
Termokop – Vandflaske – Computer – Kamera – Kryds & tværs

Skuldertaske
Telefon/pung – 
Notesbog og blyant – Solstift – Solbriller

Rejsetøj
Shorts – 
top  – lang cardigan – vest – ankelstøvler – halstørklæde (kølig morgen)  – og ur

20150709-101Kabinekuffert med indhold til en uge

20150709-103-2Skuldertaske med alt det jeg ikke kan undvære. Elsker den taske…

Der ud over havde jeg en garn-taske med, med mit igangværende strikkeprojekt, hvis du vil se hvad jeg laver, så kan du læse om det her. 

Utroligt nok havde jeg faktisk for meget tøj med, til trods for at jeg pakkede i en kabinekuffert. Da vi tog hjem havde jeg nemlig stadig tøj som ikke var brugt. Det er selvfølgelig rart at have lidt ekstra, hvis vejret skulle blive anderledes end forventet, eller hvis der skulle ske et uheld. Når alt kommer til at har jeg dog skrevet mig bag øret at overstående liste er mere end rigeligt til en uge.

Laver du pakkelister, og tænker over hvor meget, eller lidt, du behøver at tage med dig?

3 thoughts on “SUITCASE

  • Åååh, jeg glæder mig slet ikke til det er vores tur til at pakke senere i dag :( Jeg regner med at vi pakker til en uges tid, og så må vi vaske undervejs når vi løber tør. Håber (og tror) at det er nok med et par cowboybukser, to par shorts og en kjole. Og fem-seks bluser. De andre gange vi har været afsted, har jeg slæbt altaltalt for meget med, så nu prøver jeg virkelig at skære ned. Og hvis jeg mangler undervejs, har de heldigvis også tøj man kan købe i andre lande ;) Haha.

  • Jeg laver også pakke lister, og oplever som dig, at jeg kommer hjem med lidt der ikke er brugt..
    I år kom jeg faktisk hjem med to par jeans og to langærmede trøjer, som slet ikke havde været i brug på de 14 dage vi var afsted. – men da det var Østrig vi var i, kunne det ligeså vel have været at to af hver ikke var nok (har været der en gang, hvor det regnede hele ugen og vi var nødt til at købe ekstra for at få tørt tøj på)
    Hvis jeg har ekstra plads i kufferten pakker jeg altid rigeligt med sko – for jeg har altså oplevet mere end én gang, at jeg har været nødt til at købe sko på ferien af den ene eller den anden grund :-)

  • Jeg har også en pakke liste jeg altid pakker efter og krydser af.
    Det er så rart at man altid kan læse sig til, hvad der er vigtigt at have med, Ved intet værre end hvis man lige mangler noget – blandt andet et plasker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *