SMALL THINGS

20151215-1011. Mine pæne pæne kjole til vinterens fester taber knapperne. 3 er røget, og 2 mere er godt på vej. Nål og tråd er fundet frem.

20151215-1022. Jeg får advenstgaver af min søde mand. Jeg ved ikke helt om han bare er enormt betænksom i år, eller om han har dårlig samvittighed… Jeg tror på det første, selvfølgelig. Min mand ER en meget betænksom én af slagsen.

20151215-1033. Den suuuuuuuper skarpe læser kan måske genkende det lille skud på billedet? Det er nemlig med i den lille teaser-video som Thea og jeg udgav i søndags. Jeg har fået skuddet af Thea som symbol på at vi virkelig er i gang. Nu skal den bare passes og plejes, så  den kan vokse sig stor, stærk og smuk.

Hvad sker der i dit liv lige nu?

ENGLISH RECAP
3 things from my life: 1) I’m repairing my new highstreet dress, the buttons fall off. 2) I’m receiving gifts every sunday this December. My husband i either very thoughtful or he’s having a bad conscience. 3) I’ve received a gift from Thea as a symbol of our project together.

2 thoughts on “SMALL THINGS

 • Simpelthen så hyggeligt med små glimt fra dit liv. Og glæder mig sådan til at høre mere om jeres projekt.

  Pt. står den på barsel og juleferie sammen med min lille familie, og så er min blog ved at blive flyttet samt få en ordentlig overhaling visuelt. Dét glæder jeg mig helt vildt til at vise.

  • Tusind tak Marina. Jeg nyder også små glimt på andre blogs, og jeg synes det var så trist at jeg næsten ikke gjorde det mere.

   Spændende med din blog. Hvor er du ved at flytte hen?

   Rigtig god jul, og tak for din kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *