MY WARDROBE LIST

Goooooooodt nytår! Jeg håber at I havde en fantastisk aften, og kom godt ind i 2016. 
Mens jeg arbejder på mine mål og drømme for 2016, bliver første indlæg i 2016 et øjebliksbillede af min garderobe.

Det er virkelig lang tid siden jeg sidst lavede et indlæg som det her – en fuld garderobeliste. Jeg har haft en del betænkeligheder over at gøre det. Har jeg lyst til at vise det hele? har jeg brug for at vise det hele? skal jeg dele alle mærker, alt hvad der er hjemmegjort, min mangle på farve?

… men det skal jeg selvfølgelig. Det her er min garderobe, og den er mega awsome. Jeg har arbejdet siden 2011 for at kunne lave en liste som jeg hverken synes er for lang eller for kort. Min garderobe spiller faktisk ret godt. Den dækker mine behov og gør mig glad. Ja, jeg har stadig håb, visioner og drømme, men det er der plads til, for ting i min garderobe bliver slidt og udskiftet.

Er du ny her på bloggen, kender du måske ikke “bænken”. Det er et udtryk jeg “opfandt” tilbage i 2011-12 stykker, for at have en kategori til det tøj som stadig er brugbart men som ikke er blevet brugt eller solgt. På min bænk sidder pt. 12 udskiftere, som jeg skal finde ud af hvad der skal ske med.
Jeg har listet alt det op som giver mening for mig. Alt andet end undertøj og strømper. Jeg har en ret lille smykkesamling som jeg bruger, og jeg har ikke ret meget “basis”. Til gengæld har jeg en lille mindeboks med arvesmykker og den kjole som jeg blev viet i, og det tror jeg fuldt og fast på at der skal være plads. til.
Jeg lister op hvad der giver mening for mig, og jeg vil gerne udfordre dig til at gøre det samme. At lave en liste giver overblik, og måske endda et lille wake-up-call.
– er du helt ny i liste-land vil jeg anbefale dig at starte med dit almindelige “hverdags” tøj, sko og tasker. Altså de kategorier som jeg har i første kolonne.

Men her er den så, listen: Min garderobe, mit fundament – det jeg ejer i skrivende stund. 

Min fulde garderobe lige nu – 67 items

Jakker/frakker – 4
Silkeblazer fra By Malene Birger, sort, 2010
Parka fra Filippa K, sort, 2013
Uldblazer fra Isabel Marant, koksgrå, 2015
Vinterfrakke fra H&M, sort, 2015

Strik / second layers – 5
Coatigan i uld (hjemmesyet), grå, 2015
Sweaters med rullekrave (hjemmestrik), grå, 2015
Kort cardigan ( hjemmestrik), grå, 2015
Lang cardigan (hjemmestrik), sort, 2015
Kimono med plisseringer fra Monki, sort, 2015

Overdele – 4
Asymmentrisk top fra H&M, navy, 2011
Blondeskjorte fra Carin Wester, sort, 2014
Camitop fra Samsøe samsøe, sort, 2015
Top med fald på ryggen fra Alice + Olivia, sort, 2015

Kjoler – 4
Silkekjole med skørt fra COS, sort, 2015
Camikjole fra Samsøe samsøe, sort, 2015
Kjole med fullskirt (hjemmesyet), sort, 2015
Blondekjole fra H&M, sort, 2015

Underdele – 5
Pleatherleggings fra Divided, sorte, 2011
Haremsbukser fra Vila, sorte, 2013
Sweatpants fra Black Swan, sorte, 2013
Silkeshorts fra T by Alexander Wang, sorte, 2015
Baggy jenas fra Five units, sorte, 2015

Sko – 6
Sandaler med hæl fra Zign, sorte, 2013
Ankelstøvler fra Horze, sorte, 2014
Ankelstøvler med hæl Kurt Geiger, sorte, 2015
Gummistøvler fra Tretorn, sorte, 2015
Flade lædersandaler fra Zara, sorte, 2015
Flade herresko fra Tamaris, sorte, 2015

Tasker – 4
Lille taske fra Loeffler Randal, sort, 2014
Kånken laptop 14” fra Fjällräven, sort, 2015
Hue med pelskvast (hjemmestrik), sort, 2014
Iphonecover/pung i læder fra Noreve, sort, 2015

Pynt – 3
Guldørering med kæde, Line og Jo, 2010
Herreinspireret ur, Michael Kors, 2010
Solbriller fra Sand, brune, 2012

Accessories – 4
Læderhandsker fra H&M, sorte, 2007
Halstørklæde fra Acne, gråt, 2012
Læderluffer fra Yvonne Koné, 2013
Bikini fra Victorias secret, sort, 2015

Basis – 2
Tanktop i uld fra Too good to be basic, sort, 2014
Body med tynde stropper fra Wolford, sort, 2014

Praktisk – 4
Regnslag fra Hunter, sort, 2011
Weekendtaske fra Lommé, sort, 2012
Toilettaske fra Samsonite, grå, 2013
Termojakke fra Mascot, sort, 2015

Træningstøj – 7
Sweatshirt fra BZR, sort og grå, 2014
Træningstights fra H&M, sorte, 2014
T-shirt fra Moshi Moshi Mind, grå, 2014
Top i bambus fra Moshi Moshi Mind, sort, 2014
Annas baldebiks-tee, sort, 2015
Sports BH fra Victorias secret, sort og sølv, 2015
Træningstop fra New balance, sort og grå, 2015

Nattøj – 3
Natkjole fra Envii, sort, 2014
Flannelskjorte fra Divided men, Mørkegrøn, 2015
Sutsko i uld fra Glerups, 2015

Bænken – 12
Tørklæde med pailletter, sort – 2006
Pung fra Louis Vuitton, sort – 2007
Øreringe med røgkvartz, guld – 2007
Armbånd fra Bottega Venetta, sort – 2009
Skjorte med leopardpeltter fra ZNK, hvid, 2011
Tørklæde med leopardpletter, Marc by Marc Jacobs, 2012
Ur med læderrem fra Cavin Klein, sort, 2013
Jeans fra Acne, sorte, 2013
Sutsko fra Michael Kors, sorte,2014
Læder midiskirt fra Samsøe Samsøe, 2014
Ærmeløs blazer fra Mango, sort, 2015
Jeans fra Proenza Shouler, sorte, 2015

Har du prøve at lave en liste over alt hvad du har i din garderobe? 

2 thoughts on “MY WARDROBE LIST

 • Din ide med lister og “bænken” har virkelig hjulpet mig gennem årene.

  Listerne har især lært mig, hvilke ting og hvilke mærker, jeg får mest ud af. Og hvilke ting, der åbenbart er kommende fejlkøb.

  Der er strenge regler nu for, hvad der kommer med hjem nu og hvad der ikke gør. Jeg er nede på primært 4 forskellige mærker (Hope, Acne, Graumann og Filippa K), som jeg vælger fra med meget få undtagelser + H&M og COS til henholdsvis hjemme-t-shirts og lidt hvide t-shirts til indenunder strik.

  Særligt “bænken” kan derfor også være en øjenåbner. Jeg har kun 4 ting der lige nu (hvoraf 3 måske skal bruges til sommer), men den har været meget større indtil efteråret. I efteråret er der dog blevet ryddet ud og båret ting væk i flok – først til Hovedbanegården og siden til Kirkens Korshærs lokale butik. Det er heldigvis blevet meget tydeligt, at andre grupper i samfundet sagtens kan bruge det, som man ikke selv bruger og så er der jo ingen undskyldning for at gøre noget ved det.

  Lister og “bænken” og din inspiration er nok de vigtigste værktøjer, der har hjulpet mig til en strømlinet garderobe – så tusind tak for det og godt nytår!

  • Det er så fedt at høre!
   Og ja, bænken er en øjenåbner, og gør det nemmere at få sorteret eller taget tilbage. For mig er det vigtigt at have et sted hvor det er okay tingene ligger lidt. Ellers ville jeg skille mig af med alt for meget som jeg egentlig godt kunne bruge.

   Jeg elsker at du kan bruge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *