MOST WANTED

Da jeg delte mine fem favorit-tendenser for vinteren var der klar enighed om én favorit-tendens dette år, nemlig læderleggings.
For at hylde denne beklædningsgenstand, har jeg udvalgt lidt inspiration, i form af fem forskellige stylingsmuligheder, som jeg selv føler mig tiltrukket af.

1Sort i sort – Det kommer nok ikke som en overraskelse, men kombinationen af sort med sort, er en sikker vinder hos mig. Leggings, ankelstøvler, strik, frakke og taske. Alt i sort og så afsted.

3Grå strik – Der er ikke så meget at sige. Kontrasten mellem blød grå strik, og sort læder, er simpelthen for lækker. Om du er minimalistisk, boho, rocket, poppet eller noget andet, så virker den her kombination bare. – Tilsat de rette accessories, selvfølgelig.

4Hvid(ish) strik – Det her look er faktisk et stykke udenfor min egen comfortzone. Det er tankevækkende fordi det er så tæt på looket med grå strik, og så alligevel et stykke fra. Jeg er ret vild med helt lys strik sammen med sort mat læder, specielt med tanke på et snefyldt landskab, grene med frost og lange gå ture. En lys strikke emmer bare af vinterhygge.

5Bordeaux – En af mine yndlingsfarver (altså som ikke er sort eller grå), er bordeaux. Jeg går sjældent med det, men af og til sker det faktisk at jeg få lyst til at gøre det. Jeg er vild med den “varme” det kan tilføre et outfit, og sammen med læder, synes jeg at det bliver ekstra tydeligt.

6Tern – Hvis jeg skulle udnævne noget som værende “sæsonens tendens”, så skulle det være tern. Jeg synes at det er SÅ meget AW16. Selv har jeg valgt at forsøge at gå uden om i år, mest fordi det 1. er en tendens jeg ikke er sikker på holder, og 2. fordi at jeg ikke rigtig kan forsvare at købe endnu et gråt uld halstørklæde, som helt sikkert ville være mit valg hvis der skulle tern ind i garderoben. Nå, men tern og læder er en ret lækker og nutidig kombination, og jeg ville med glæde style mine pleatherleggings med stor strik og ternet tørklæde.

Er du en af dem som overvejer et par læderleggning, eller har du måske allerede et par? 
Hvordan vil du style dem, og er der nogen af mulighederne fra indlægget her, som har inspireret dig?

Alle billeder via Pinterest 

ENGLISH RECAP
This is a tribute to, what might be, the most wanted of the winter season; A pair of leather pants. I’ve found loads of inspiration, and this post is my take on “how to style those leather pants”. My personal favorite are the all black look and the combination with a grey knit. I’m tempted by the black leather and bordeaux, but it’s a bit outside my comfort zone. How would you style the black leather pants?

2 thoughts on “MOST WANTED

    • Det er helt sikkert også flot.
      Jeg elsker bare læder sammen med strik, det hårde og det bløde skaber sådan en fin kontrast…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *