COMBO-ADVISOR

Indlægget her skal handle om kombinationer, om den bedste, nemmeste og mest effektive metode til at udnytte garderoben til fulde. Med denne “combo-advisor” bliver det nemt at se nye muligheder, pakke det helt rigtige til ferien, og vurderer om et nyt køb faktisk vil passe ind i garderoben. 

Nu tænker du måske at det lyder rimelige overdrevet, men det er det faktisk ikke. Den her metode fungerer bare. Nogen vil opleve at de er nødt til at tage udgangspunkt i en lille del af deres garderoben, mens andre vil finde ud af at de har for få ting som de rent faktisk har lyst til at sætte ind i skemaet. Men når alt kommer til alt, så skaber den overblik og virker for alle som har 16 dele de kan udfylde skemaet med.

Alt du skal bruge for at få styr på dine kombinationsmuligheder er følgende: Skemaet som jeg giver dig i indlægget her, 4 overdele, 4 underdele, 4 accessories og 4 par sko. Alternativt kan du bytte accessories ud med jakker eller cardigans, altså “second layers”, eller noget andet som giver mere mening for dig. Har du en stor garderobe kan det måske give mening for dig at lave flere skemaer med forskellige variationer.

Jeg har selv udfyldt skemaet, med items fra min efterårsgarderobe. Jeg har, tilfældigvis, 4 par sko, 4 par bukser og 4 overdele i min kapsel. Som accessories har jeg valgt mit halstørklæde, mine to tasker og mit ur. – Jeg kunne også have brugt min hue og mine solbriller.
Jeg synes personligt at det ville være oplagt at bruge 4 tasker eller 4 tørklæder, men eftersom jeg kun har 2 tasker og 1 tørklæde i min kapsel, giver det ikke mening for mig.

Jeg vil nu guide dig igennem skemaet, ud fra min egen garderobe:

 1. udfyld skemaet:

Skaeligrmbillede 2015-10-26 kl. 17.59.22_zpsu7uimotxc1000x1000_zpsjejuzulx

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Find dine kombinationsmuligheder. Det gælder altså om at holde tungen lige i munden nu, for jeg ar fundet 42 forskellige kombinationer ud fra de 16 dele i skemaet. Du finder dem sådan her:

 

 

c1000x987_zpsj38oc1iu

c1000x506 i dag_zpskfelbjgz

c1000x498 i dag_zpsskvb5zvp

c1000x753 i dag_zpsefqntl8o

– på Polyvore har jeg lavet en skabelon som nemt og
hurtigt kan udfyldes, find den her:  
Combo-advisor

 

 

13 thoughts on “COMBO-ADVISOR

 • Det der, det er simpelthen genialt! Alle mine ferier er lige blevet 100 gange sjovere at pakke til. Tusind tak for det :)

 • Det er simpelthen så godt lavet! Tusinde tak. Det er en mega god ide til ferier.

 • Ej, hvor er det altså smart! Jeg har allerede kastet mig ud i den, og det er virkelig en god måde at få overblik på. Føles som om at min garderobe er blevet kæmpe stor ved at se den på den måde :) På den anden side, er det nok ikke alle kombinationer, der går helt – man rigtig mange gør!

  Tak for det!

  • Der er helt sikkert kombinationer som går bedre end andre. Men så længe de fleste kan fungere, så er det meget fedt… Og fremadretet vil det være fedt at afprøve om alt faktisk går til alt…

 • FANtastisk Trine!! Ville det overhovedet gå, hvis jeg kun har to underdele, som reelt set går med?

  • Jeg tror det vil være problematisk. Er det fordi du mest går i kjole? Så ville jeg foreslå at bytte underdele ud med kjoler og overdele ud med fx. cardigan… Kunne det give mening for dig?

  • Jeg har andre underdele, men til daglig – om vinteren – går jeg helt reelt kun med 1 par sorte jeans og et par læderleggins. That’s it! Om sommeren har jeg også chinos, men de er for kolde nu. Jeg har kig på en nederdel, men…. Kjoler har jeg ingen af, haha! Har virkelig også skåret ind og skåret ind og nu har jeg enormt svært ved at tilføje, fordi jeg ikke gider lappeløsninger:)

 • Rigtig godt, jeg køber også gerne noget, som kan indgå i min nuværende samling :-)
  Det er godt at være bevidst om, hvordan det hele matcher sammen på forskelligt plan og til forskellige anledninger.
  Aften hilsner :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *